Найкращий вітчизняний товар 2013 року

20 серпня 2013 року. в Експоцентрі України у м. Києві відбулася урочиста церемонія нагородження номінантів Всеукраїнського конкурсу «Кращий вітчизняний товар 2013 року». Наше підприємство за рішенням Конкурсної комісії набуло статусу «Виробник кращих вітчизняних товарів 2013 року» з нагородженням «Золотим символом конкурсу».

У номінації «Виробництво обладнання для вугільної та гірничодобувної промисловості» представлені автоматичні вимикачі копальні ВАП-I та ВАП-II. Вимикачі виробляються підприємством з 2005 року та успішно експлуатуються на багатьох підприємствах гірничорудної промисловості на території України та за її межами. Вимикачі комплектуються системами захисту, які підвищують надійність та безаварійність роботи електроустаткування.

У номінації «Інноваційні розробки» представлено блок захисту та управління БЗУ-2 та комплектні розподільні пристрої типу КРУ-2-РН-6-УХЛ5.

Відмінною особливістю КРУ є застосування оригінальної схеми компонування елементів з поділом відсіків за функціональністю, що дозволяє запобігти розвитку аварій при виникненні дуги всередині силового модуля.

Блок БЗУ-2, порівняно з аналогічними засобами мікропроцесорних захистів, має оптимальне співвідношення ціни та якості, що дозволяє, за низької вартості, забезпечити широкий спектр функціональних можливостей. Інноваційною розробкою даного пристрою є наявність іскробезпечних ланцюгів дистанційного керування та зв’язку рівня вибухозахисту Ua, що дозволяє використовувати блок у комплектних пристроях різного рівня вибухозахисту без встановлення додаткового обладнання.

Наше підприємство докладе максимум зусиль для утримання статусу найкращого виробника вітчизняних товарів надалі.