Показові результати: “100 найкращих виробників” (XII.2013)

У листопаді 2013 року відбувся щорічний Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт та послуг) «100 найкращих товарів України», апогеєм якого стала церемонія нагородження переможців, фіналістів та лауреат.

Цей конкурс – престижне визнання досконалості вітчизняних підприємств, які прагнуть підвищити конкурентоспроможність власної продукції як на внутрішньому, так і на міжнародному споживчих ринках.

ТОВ «НВП-Рудпромавтоматика» здобуло заслужену перемогу у відповідній номінації, тобто визнано найкращим виробником у своїй галузі, а відтак планує й надалі підвищувати авторитет нашої держави на міжнародному рівні.

Товар, який здобув перемогу у групі «Товари виробничо-технічного призначення» загальної номінації «Продукція», – блок захисту та управління БЗУ-2. Цей пристрій призначений для виконання функцій релейного захисту, діагностики, керування та сигналізації приєднань розподільних пристроїв, а також вимірювання, контролю, моніторингу показників за сучасними технологіями, при цьому блок забезпечує високу точність характеристик.