Виконання капремонту та модернізації КРУВ-6, 2017р.

Наша країна переживає період становлення та розвитку всіх видів діяльності. Це саме стосується виробничих підприємств. Оснащення більшості підприємств все ще залишається застарілим, оскільки провести повну модернізацію всього комплексу – досить затратний захід.

Найбільш оптимальним варіантом сьогодні для власників підприємств є проведення модернізації та капітальних ремонтів застарілого обладнання. Завдяки цьому можна не тільки заощадити матеріальні засоби, але також отримати нові функціональні можливості, що відповідають сучасним вимогам та стандартам.

ТОВ «НВП-Рудпромавтоматика» виконує послуги з модернізації та капітального ремонту обладнання, у тому числі осередків КРУВ-6. Роботи з ремонту вибухозахищеної апаратури досить трудомісткі і проводяться в кілька етапів. Це серйозний захід, що потребує професіоналізму та великої точності у роботі. Адже оновлення необхідне і внутрішньої начинки, і зовнішньої металевої оболонки, яка стала непридатною за роки експлуатації.

Підприємство є виробником комплектуючих для КРУВ-6, а саме:

  • блоків захисту та управління типу БЗУ-2;
  • викочування модулів з вимикачами типу ВВР-12;
  • інших модернізаційних комплектів.

Це дозволяє всі проектні та монтажні роботи проводити з урахуванням індивідуальних вимог для конкретного обладнання, з урахуванням середовища подальшої експлуатації.

Внаслідок виконання робіт з модернізації та капітального ремонту термін служби апаратури продовжується на довгі роки, збільшується її ефективність та експлуатаційні можливості.

В цей час у роботі знаходиться чергова партія комплектних розподільних пристроїв вибухозахищених КРУВ-6, які потребують капітального ремонту.

Ремонт КРУВ Рудпромавтоматика